Karbantartás

Iratkozz fel te is hírlevelünkre! Feliratkozásod alkalmából 2000 Ft kupont adunk ajándékba, amelyet felhasználhatsz piacpontjaink egyikén! A kupon 10.000 Ft feletti vásárlás esetén vehető igénybe!
Miért éri meg Feliratkozónak lenni? Elsőként értesülsz kedvezményeinkről és újdonságainkról. Legyen szó sütésről, főzésről..tippeket és trükköket osztunk meg veletek. Hírlevelinkről bármikor le tudtok iratkozni. Minden hírlevél láblécében találjátok meg a leiratkoztató linket. Csatlakozz Te is!:)
 
PIACPONTOK

Csütörtökön
Pesterzsébet Vörösmarty
téri piac

07-11 óráig Misi

Szigethalmi piac
07-10 óráig Iluska
 

Pénteken
Kőbánya Újhegyi sétány
a könyvtár előtt
12-18 óráig
Misi és Iluska
 

Szombat
Pesterzsébet Vörösmarty
téri piac

07-12 óráig Erika

Újbuda Bikás park Vahot
utcai piac

07-12 óráig Misi és Iluska
 

Vasárnap
Szigethalmi piac
07-12 óráig Misi
 

 

 

 

Történetünk
Tölcsér Mihály vagyok, és feleségemmel, Ilucival közösen készítjük a finomabbnál finomabb "disznóságokat".

Mi nagyon szeretünk ízletes és minőségi ételeket enni, amiből nem sajnálják ki a hozzávalókat. Úgy gondoljuk, hogy a jó minőség titka az, hogy amit bele kell tenni, az benne is van pontosan olyan mennyiségben, ahogy az a tökéletes ízvilág elérését szolgálja.

Ebből az alapelvből nem szeretnénk engedni, így az általunk készített termékeknél is a legkiválóbb összetevőket választjuk. A nálunk forgalmazott nyers húsok és egyéb húskészítmények esetén pedig kifejezetten figyelünk arra, hogy a minőségi elvárásainknak eleget tegyenek, és természetesen frissek legyenek.

29 éve vagyok a szakmában, ebből 15 évet termelésvezetőként dolgoztam. Hét éve vezetem saját cégemet, melyből az első 2-3 esztendő igazán dolgos és kemény volt. De megérte. Mi sem bizonyítja jobban ezt az a tény, hogy webáruházunk hamarosan el fog indulni, így ezentúl az online térben is árulhatjuk finomabbnál finomabb termékeinket.

Nézz szét bátran a piacpontokon, és találd meg azokat az ízeket, melyek a régi, tradícionális időket idézik fel Benned, és szívesen fogyasztod őket most, 2023-ban is.
www.misihusi.hu | www.onlinehentes.hu