Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Misihusi.hu Az online hentesed

További kínálatunk

Piacpontok és nyitva tartásunk | Látogass el Te is hozzánk!


Csütörtökön
Pesterzsébet Vörösmarty
téri piac

07-11 óráig Misi

Szigethalmi piac
07-10 óráig Iluska
 

Pénteken
Kőbánya Újhegyi sétány
a könyvtár előtt
12-18 óráig
Misi és Iluska
 

Szombat
Pesterzsébet Vörösmarty
téri piac

07-12 óráig Erika

Újbuda Bikáspark Vahot
utcai piac

07-12 óráig Misi és Iluska
 

Vasárnap
Szigethalmi piac
07-12 óráig Misi
 
Elérhetőségek

 

Misi
  +36 70 395 4897

 

Iluska
+36 70 637 4615  
Történetünk
Tölcsér Mihály vagyok, és feleségemmel, Ilucival közösen készítjük a finomabbnál finomabb "disznóságokat".

Mi nagyon szeretünk ízletes és minőségi ételeket enni, amiből nem sajnálják ki a hozzávalókat. Úgy gondoljuk, hogy a jó minőség titka az, hogy amit bele kell tenni, az benne is van pontosan olyan mennyiségben, ahogy az a tökéletes ízvilág elérését szolgálja.

Ebből az alapelvből nem szeretnénk engedni, így az általunk készített termékeknél is a legkiválóbb összetevőket választjuk. A nálunk forgalmazott nyers húsok és egyéb húskészítmények esetén pedig kifejezetten figyelünk arra, hogy a minőségi elvárásainknak eleget tegyenek, és természetesen frissek legyenek.

29 éve vagyok a szakmában, ebből 15 évet termelésvezetőként dolgoztam.Hét éve vezetem saját cégemet, melyből az első 2-3 esztendő igazán dolgos és kemény volt. De megérte. Mi sem bizonyítja jobban ezt az a tény, hogy elindulhattunk webáruházunkkal, így ezentúl az online térben is árulhatjuk finomabbnál finomabb termékeinket.

Kedves látogatónk, örülünk hogy itt vagy. Nézz szét bátran, böngéssz kínálatunkban és kívánjuk, hogy húskészítményeinkkel találd meg azokat az ízeket, melyek a régi, tradícionális időket idézik fel Benned, és szívesen fogyasztod őket most, 2020-ban is.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

Híreink

Ötletek, tippek, receptek | Misihusi webáruház

Grillezz úgy, mint egy mester! Tippek és trükkök
Grillezz úgy, mint egy mester! Tippek és trükkök

A grillezés több, mint pusztán egy egyszerű kerti tevékenység; ez egy művészet, amelynek számos kifinomult technikája van. Ha azonban még csak most ismerkedsz a grill világával, vagy akár már egy tapasztalt grillmesterrel van dolgunk, a következőkben található tippek segíthetnek neked még jobban kihasználni a grillezés minden apró részletét és finomságát.

Ezeket a hibákat kerüld el hússütés közben - A szaftos és ízletes hús titka
Ezeket a hibákat kerüld el hússütés közben - A szaftos és ízletes hús titka

Sokan mondják azt, hogy egészen egyszerűen nem sikerül olyan jó húst sütniük otthon, mint amit mondjuk egy étteremben, hiába próbálkoznak. Tény, hogy a sütés-főzés világa az apró trükkökről és praktikákról szól, és mindenkinek saját magának kell bejárni a rögös utat, amíg tökéletesít egy-egy családi fogást, Olvasd el hasznos tanácsainkat és tippjeinket arra vonatkozóan, hogy mitől lehet jobb a hús.

Milyen sonka kerüljön a húsvéti asztalra?
Milyen sonka kerüljön a húsvéti asztalra?

A húsvét a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe. Ilyenkor Jézus feltámadását, az emberiség megváltását ünnepeljük. Ahogy a húsvét magyar neve is kifejezi, a negyvennapos böjt után vége a hústól való tartózkodásnak. Korábban valóban komolyan gondolták a húsvét előtti böjtös időszakot, amely hamvazószerdával kezdődően nagyszombaton este ért véget. A negyven nap alatt nem fogyasztottak húsételt, a hal megengedett volt, de többnyire aszalt gyümölcsöt, kenyeret, tésztát, zöldséget ettek. A hagyomány azonban mára jócskán megenyhült – noha ismét nagy divatja lett a rövidebb böjtöknek, a testi megtisztulásnak, és nem csak a hívők körében. Sokan csak a nagyhéten böjtölnek, a legszigorúbb böjti nap pedig a nagypéntek, Jézus kereszthalálának napja.