Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HÚSVÉTI AJÁNLATUNK

Húsvéti ínyencségek a Misihusi.hu-nál: Hagyományosan Füstölt Sonkák és Húsok

Rendezés:

Ünnepeld a húsvétot a Misihusi.hu kiváló minőségű és ínycsiklandó húsvéti termékeivel! Kínálatunkban szerepel a hagyományosan füstölt sonkák és húsok széles választéka, amelyek garantáltan feldobják az ünnepi asztalt. Legyen szó családi összejövetelről vagy baráti találkozóról, nálunk megtalálod a tökéletes húsvéti fogásokat.

Kiemelt termékünk: Húsvéti Füstölt Sonka Családi Csomag 6 kg

Ne hagyd ki kiemelt ajánlatunkat, a Húsvéti Füstölt Sonka Családi Csomagot 6 kg-os kiszerelésben! Ez a csomag magában foglalja a kötözött, tarja és comb húsvéti ízorgiaját, amely ideális választás minden háztartás számára.

Válogatott hagyományos füstölt húsvéti termékeink:

  • Hagyományosan Füstölt Húsvéti Csülök 1.5 kg/db: A hagyományok szerint füstölt csülök, amely igazi ízélményt nyújt.

  • Hagyományosan Füstölt Húsvéti Darabolt Comb Többféle Kiszerelésben: Friss és ízletes darabolt comb, amely többféle kiszerelésben elérhető.

  • Hagyományosan Füstölt Húsvéti Tarja Félben és Egészben: Válaszd a hagyományosan füstölt tarja félben vagy egészben, hogy tökéletesen illeszkedjen az ünnepi asztalhoz.

  • Hagyományosan Füstölt Oldalas Csík Húsvéti Többféle Kiszerelésben: A füstölt oldalas csík ínycsiklandó választékban, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

  • Hagyományosan Füstölt Szívsonka Húsvéti Egész 5 kg/db: A húsvéti asztal dísze lehet ez az egészben füstölt szívsonka, amely 5 kg-os kiszerelésben érhető el.

  • Hagyományosan Füstölt Kötözöttsonka Húsvéti Többféle Kiszerelésben: Válaszd a kedvenc füstölt kötözöttsonkát többféle kiszerelésben, hogy minden ízlésnek megfeleljen.

Nagyon Finomak, Kiemelkedő Minőség Húsvétra

A Misihusi.hu-nál a minőség és az íz mindenek felett áll. Termékeink garantáltan frissek és ínycsiklandóak, hogy húsvétkor is a legjobbat kínáljuk vendégeinknek és családtagjainknak. Válaszd a Misihusi.hu-t az ünnepi bevásárlásodhoz, és élvezd az igazi ízeket és a kiemelkedő minőséget!