Leírás és Paraméterek
Hmm, házi nyári turista… Mennyeien ízletes, pompás, illatos szalámiféleség, ami nem csak egy feltét, hanem egyenesen a szendvics megkoronázása.
Persze most ne a bolti tömegtermékekre gondolj, mert azok köszönőviszonyban sincsenek a valódi, eredeti recept szerint készített turista felvágottal. Azonnal el is áruljuk, hogy miért!
Házi nyári turista másképp… ahogy kell
A házi nyári turista receptúrája is hűen tükrözi azt, amiben mélyen hiszek: az igazán finom ételekhez csupán minőségi alapanyagokra, szakértelemre és egy nagy adag szeretetre van szükség.
Szeretem, amit csinálok és szeretem a vásárlóim arcán látni az őszinte mosolyt a piacon. Ezért dolgozom kiváló alapanyagokkal, és bizony nem sajnálom a késztermékekből a belevalót.
A Misi Husi házi nyári turista tehát még messziről sem téveszthető össze a bolti változatokkal. Hogy pontosan miben is különböznek? Lássuk csak!
Akárcsak a házi sertés párizsi, úgy a turista felvágott is hagyományos módon, természetes alapanyagokból készül. Tehát ebben nem találsz olyan hozzávalót, amit nem szeretnél a kedvenc felvágottadban tudni.
Az a titka, hogy nem tartalmaz mást, csak egészen parányi, 4 mm-es darabokra darált sertéslapocka színhúst, tokaszalonnát, illetve apróhúst. Ugyanis minél nemesebb részekből készül, annál finomabb lesz.
Hogy a természetes vonalat tovább erősítsük, ezt a főtt, füstölt és szárítással tökéletesített felvágottat papír (ún. faser alapú) műbélbe töltjük, melynek lényege, hogy lélegzik és így el tudja párologtatni a felesleges vizet magából.
Ha egy finom falatra vágysz, a Misi Husi turistáját ki ne hagyd! Fogyaszthatod reggelire, tízóraira, uzsonnára vagy vacsorára, de vigyázz, mert ez lesz az a turista, amit, ha egyszer megkóstolsz, újra és újra kóstolni akarsz.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
|
Összetevők | Sertéshús, Sertésszalonna, pácsó, Fűszerek és fűszerkivonatok. |
Származási hely | Magyarország |
Tárolás és szállítás | 0-5 °C között tárolva Minőségmegörzési idő gyártástól számított: 21 nap |